ENLIGHTENED

Teemu Tuuli

Diplomi-insinöörijohtajasta ihmisen ymmärtäjäksi

Teemu on DI ja Ihminen tavattavissa -terapeutti. Hänellä on vuosien kokemus niin asiantuntijamyynnin johtamisesta prosessiteollisuuden asiakkaille kuin toimitusjohtaja- sekä tehtaanjohtajakokemusta rakennustuoteteollisuudesta.

Terapeuttikoulutukseen hän hakeutui tutkimaan itseään ihmisenä ja johtajana. Teemu asuu Ylöjärvellä, jossa hänen arjen ja juhlan täyttää kuusi lasta sekä rakkaus luonnossa liikkumiseen. Hänellä voi olla jalassaan vaelluskengät, retkiluistimet, sukset tai alla kajakki. Usein hänet näkee myös pesäpallokentillä.

“Teemun ajatukset ja pohdinnat saavat jotain avautumaan minussa. Ihailen hänen kykyään sanoittaa asioita tavalla, josta loistaa positiivisuus ja valo. Olen iloinen siitä, että monet muutkin ihmiset saavat jakaa kasvunhetkiä hänen kanssaan hänen työnsä kautta.”
– Jani

”Teemu on sympaattinen ja konkreettisesti asioita edistävä kollega. Teemun rauhallinen olemus pitää sisällään vahvan ammattilaisen, joka pystyy näkemään ympärillään parhaat mahdollisuudet yhteisiin toimiin. Hänen lämmin lähestymistapansa yhdistyy suureen viisauteen, ihanaa pisaroivaa leikkisyyttä unohtamatta. Kiitos, että olet tässä!”
– Päivi

Teemu on miehen köriläs, jolla aivot ja sydän toimivat saumattomasti yhdessä. Sinnikkäästi hän kaivaa esiin juurisyitä ja ymmärtää syvällisesti ihmistä ja liiketoimintaa. Teemu on tehnyt omaa matkaansa niin syvällisesti, että sen kautta hänellä on loputtomasti kärsivällisyyttä ihmisyyttä kohtaan. Työtoverina hän on tarkka havainnoija ja asiakkailleen antaa koko itsensä käyttöön.
– Essi

”Nallekarhumaisen turvallinen ja voimakas Teemu edustaa täydellisesti uutta valmistumisnimikettään: hän todellakin on Ihminen Tavattavissa. Hänen tapansa olla läsnäoleva ja aidosti toisen kohtaava, sekä kyky esittää omat pohdiskelunsa jämäkän rauhallisesti on aseistariisuva. Teemu on elävä esimerkki siitä, miten insinööriydenkin voi yhdistää ihmisläheisemmäksi, kun sen tekee omalla luontevalla tavallaan.”
– Kaija

teemu.tuuli@systemsenlightenment.com

040 772 4905

Teemu Tuuli business casual

Kokeile meitä!

Aloitetaanko workshopilla systeemisen ymmärryksen ytimeen?