ENLIGHTENED

Teemu Tuuli

Diplomi-insinöörijohtajasta ihmisen ymmärtäjäksi

Teemu on DI ja Ihminen tavattavissa -terapeutti. Hänellä on vuosien kokemus niin asiantuntijamyynnin johtamisesta prosessiteollisuuden asiakkaille kuin toimitusjohtaja- sekä tehtaanjohtajakokemusta rakennustuoteteollisuudesta.

Terapeuttikoulutukseen hän hakeutui tutkimaan itseään ihmisenä ja johtajana. Teemu asuu Ylöjärvellä, jossa hänen arjen ja juhlan täyttää kuusi lasta sekä rakkaus luonnossa liikkumiseen. Hänellä voi olla jalassaan vaelluskengät, retkiluistimet, sukset tai alla kajakki. Usein hänet näkee myös pesäpallokentillä.

“Teemun ajatukset ja pohdinnat saavat jotain avautumaan minussa. Ihailen hänen kykyään sanoittaa asioita tavalla, josta loistaa positiivisuus ja valo. Olen iloinen siitä, että monet muutkin ihmiset saavat jakaa kasvunhetkiä hänen kanssaan hänen työnsä kautta.”
– Jani

“Teemulla on aivan erityinen suurella sydämellä kuuntelemisen ja kiteyttämisen taito. Hänellä on kyky poimia oleellinen sekä nähdä niin asioiden kuin ihmisten väliset suhteet uudessa valossa. Teemu auttaa rakentamaan ymmärryksen ja yhteisymmärryksen siltoja sinne missä niitä tarvitaan.”
– Annika

”Teemu on sympaattinen ja konkreettisesti asioita edistävä kollega. Teemun rauhallinen olemus pitää sisällään vahvan ammattilaisen, joka pystyy näkemään ympärillään parhaat mahdollisuudet yhteisiin toimiin. Hänen lämmin lähestymistapansa yhdistyy suureen viisauteen, ihanaa pisaroivaa leikkisyyttä unohtamatta. Kiitos, että olet tässä!”
– Päivi

teemu.tuuli@systemsenlightenment.com

040 772 4905

Teemu Tuuli business casual

Experiencing Systems Enlightenment

Kokeile: Aloita tehokkaalla workshopilla systeemisen ymmärryksen ytimeen