ENLIGHTENED

Essi Aulanko

Ituhipin matka organisaatioiden monipuoliseksi kehittäjäksi

Olen yrittäjäperheen kasvattama ja asiakkaiden kouluttama moniosaaja. Olen opiskellut teatteripedagogiikkaa, markkinointia ja työnohjausta. Olen perustanut monia yrityksiä ja ollut perustamassa ja rakentamassa Businessteatteri-brändin Suomeen. 

Teatterilähtöisen osaamisen kehittämisen rinnalle olen halunnut kumppanin, joka vastaa omia arvojani ja käsityksiäni vaikuttavasta organisaatioiden kehittämisestä. Monitieteellinen tiimi, jossa on mukana ammattijohtajia, osaa lähestyä asiakkaan tarpeita avarakatseisesti ja käytännönläheisesti. Olen erikoistunut konsulttikammoisten ja johtamisallergisten ihmisten valmentamiseen. Uskon, että havahtuminen muutostarpeeseen tai laajempi asioiden ymmärrys tapahtuu ihminen kerrallaan. Siksi valmennuksen on aina huomioitava yksilön tarpeet, vaikka isona kuvana on koko organisaation kehittyminen. 

Jooginen elämäntapani on tullut viime aikoina muotiin. Olen naimisissa kunnollisen valtion virkamiehen kanssa ja lisäksi harjoittelen aikuistuvista tyttäristään irtipäästämistä. Henkisinä opettajinani toimivat sekarotuiset koirat Kukka ja Tähti. 

”Essi kykenee ottamaan etäisyyttä asioihin ja se on äärimmäisen arvokasta. Hänestä kumpuaa syvää inhimillistä ymmärrystä, mikä avaa kuulijoissa uusia mahdollisuuksia. Mahtavaa, että saamme edistää yhdessä organisaatioiden ja ihmisten kehitystä!” 
– Jani

”Essi on syvällisesti ajatteleva luova sanallistaja. Hänellä on käsittämätön kyky muodostaa sanoma tai metafora, joka osuu täydellisesti naulan kantaan. Essissä yhdistyy herkkyys, ilo ja kannustus, joka vie eteenpäin mitä tahansa tiimiä.”
– Päivi

”Essin tiedostava, herkkä ja vakuuttavan ammattimainen kohtaaminen saavat minussa aikaan kylmiä väreitä. Hän elää ja työskentelee luontevasti poikkeuksellisen syvällä tasolla.”
– Teemu

”Käsittämättömän valloittava sanataituri Essi on kommunikoinnin supersankaritar. Hänen vuorovaikutustaitonsa ja verbaliikka-akrobatiansa on aivan omaa luokkaansa, ne ovat taidetta! Mitäpä muuta voisi poikkitaiteelliselta teatteriammattilaiselta odottaakaan. Siltikin Essin kyvyssä sanoittaa oivalluttavia viisauksia ja ilmaista itseään on sellainen, ettei se jätä ketään kylmäksi. Kiitos sielunsisko, että saan oppia ja työskennellä kanssasi.”  
– Kaija

Kokeile meitä!

Aloitetaanko workshopilla systeemisen ymmärryksen ytimeen?