ENLIGHTENED

Dr. Jani Roman

Systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa

Jani on systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa, terapeutti ja tekniikan tohtori, väitellyt työpsykologiasta. Hän on kokeneimpia yhteisen kulttuurin rakentajia fuusioissa Suomessa (esim. OP-Pohjola, HOK-Elanto ja kolme muuta S-ryhmän fuusiota). Jani on auttanut kymmeniä yrityksiä kulttuurinsa, johtamisen ja toimintansa kehittämisessä.

Jani on myös Master of Quality, psyko- ja sosiodraaman TRO, mindfulnessohjaaja, systeemisen konstellaation ohjaaja ja kouluttaja. Hänen verkossa oleva mindfulness-kurssinsa on ollut suosituimpia Suomessa. Kaiken kaikkiaan hänen koulutuksillaan ja kursseillaan on ollut yli 8000 osallistujaa.

Jani on Systems Enlightenment Oy:n perustuja, kuten myös Dialogi-instituutin, Enlightened Dialogue’n ja Golden Hippogriffin.

Hän on neljän lapsen isä, ja asuu perheensä kanssa Karjaalla Raaseporissa. Päivittäiset metsälenkit ovat hänelle tärkeitä.

”Janilla on huima kyky nähdä systeemi ihmisessä ja ihminen systeemissä. Työskennellessään hän luo ympärilleen ainutlaatuisen läsnäolon tilan, jossa uudella on mahdollisuus syntyä. Janin osaaminen on syvää, ainutlaatuista ja jäljittelemätöntä.”
– Annika

”Janilla on uskomaton kyky nähdä asioita systeemisesti ja asioihin vaikuttavat olennaiset tekijät niin, että kokonaisuus ja yksilöt voivat kehittyä. Hänen kanssaan työskentely kokemuksellisella tasolla on aitoa. Hänellä on myös taito puhua vaikuttavasti ja keskustella koskettavasti. Kiitos, että saan työskennellä kanssasi, parempaa en voi toivoa!”
– Päivi

”Janin systeeminen ymmärrys on häkellyttävää, sitä on vaikea edes kuvailla ilman sen kokemista. Hän on sydämellinen ja uskomattoman idearikas ihminen.”
– Teemu

jani.roman@systemsenlightenment.com

0500 762 772

Experiencing Systems Enlightenment

Kokeile: Aloita tehokkaalla workshopilla systeemisen ymmärryksen ytimeen