ENLIGHTENED

Dr. Jani Roman

Systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa

Jani on systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa, terapeutti ja tekniikan tohtori, väitellyt työpsykologiasta. Hän on kokeneimpia yhteisen kulttuurin rakentajia fuusioissa Suomessa (esim. OP-Pohjola, HOK-Elanto ja kolme muuta S-ryhmän fuusiota). Jani on auttanut kymmeniä yrityksiä kulttuurinsa, johtamisen ja toimintansa kehittämisessä.

Jani on myös Master of Quality, psyko- ja sosiodraaman TRO, mindfulnessohjaaja, systeemisen konstellaation ohjaaja ja kouluttaja. Hänen verkossa oleva mindfulness-kurssinsa on ollut suosituimpia Suomessa. Kaiken kaikkiaan hänen koulutuksillaan ja kursseillaan on ollut yli 8000 osallistujaa.

Jani on Systems Enlightenment Oy:n perustuja, kuten myös Dialogi-instituutin, Enlightened Dialogue’n ja Golden Hippogriffin.

Hän on neljän lapsen isä, ja asuu perheensä kanssa Karjaalla Raaseporissa. Päivittäiset metsälenkit ovat hänelle tärkeitä.

”Janilla on uskomaton kyky nähdä asioita systeemisesti ja asioihin vaikuttavat olennaiset tekijät niin, että kokonaisuus ja yksilöt voivat kehittyä. Hänen kanssaan työskentely kokemuksellisella tasolla on aitoa. Hänellä on myös taito puhua vaikuttavasti ja keskustella koskettavasti.”
– Päivi

”Janin systeeminen ymmärrys on häkellyttävää, sitä on vaikea edes kuvailla ilman sen kokemista. Hän on sydämellinen ja uskomattoman idearikas ihminen.”
– Teemu

”Jani on yhdistelmä insinööriä ja puunhalaajaa. Hän on aina kehityksen puolella, mutta ei ketään vastaan. Työtoverina hän on inspiroiva ja asiakkaiden kanssa aidosti tavoitteellinen. Jani on prosessi-ihminen sanan kauneimmassa merkityksessä.”
– Essi

”Zeniläisen rauhallinen ja lempeä tietopankki on väkevä yhdistelmä. Janin läsnäolo ja käytännönläheinen viisaus tekevät kuulijaansa lähtemättömän vaikutuksen. Kun kiinnostuin systeemisestä konstellaatiosta, halusin oppia parhaalta. Siinä kohtaa Jani oli itsestäänselvä valinta. Hänellä on uskomaton taito kertoa isoista asioista tavalla, joka koskettaa syvältä ja sytyttää kehittymisen kipinän. On aivan huippua saada kollegana oppia ja kulkea yhtä matkaa kohti suurempaa tarkoitusta.”
– Kaija

jani.roman@systemsenlightenment.com

0500 762 772

Kokeile meitä!

Aloitetaanko workshopilla systeemisen ymmärryksen ytimeen?