ENLIGHTENED

Annika Vilkki

Ihmisiin sitoutunut muutosjohtaja ja työnohjaaja

Annika on KTM sekä johdon ja esimiestyön työnohjaaja (STOry). Alun perin strategiasuunnitteluun, budjetointiin ja tilastotieteisiin erikoistuneen laskentaekonomin tie vei controllerin tehtävien kautta myynnin, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija-, esimies- ja johtotehtäviin. Vuosien varrella Annika on työskennellyt kustannus-, asiakassuhdemarkkinointi-, ICT- aloilla.

Lukuisat brändinrakennusprosessit ja liiketoiminnan muutoshankkeet saivat Annikan oivaltamaan, että onnistumisen ytimessä on aina ihmisten aito sitoutuminen. Tarve ymmärtää syvällisesti ihmisten johtamisen näkökulmia ja itseä niin ihmisenä kuin johtajana, vei Annikan opiskelemaan työnohjaajaksi ja edelleen terapeuttiopintojen pariin. Terapeutiksi hän valmistuu vuoden kuluttua.

Annika on kahden lapsen äiti ja asuu perheineen Kyminlinnassa Kotkassa. Hänen arkeaan rytmittää työn lisäksi, intohimo lukemiseen, tyttären ja äidin yhteinen hevosharrastus, luontolenkit koiran kanssa sekä puutarhanhoito.

“Minuun on tehnyt vaikutuksen Annikan paneutuminen asioihin koko sydämellään. Hänen valmiutensa oppia ja kasvaa vetää muita mukanaan. Hän on aidosti läsnä ihmisenä ihmiselle. Olen syvästi kiitollinen siitä, että saan tehdä yhteistyötä hänen kanssaan.”
– Jani

”Annika on toimissaan aito ammattilainen, joka varmistaa myös yksityiskohtien toimivuuden. Annikalla on verraton taito keskittyä juuri siihen, mikä on tärkeää juuri nyt. Ajatusten vaihto ja tarvittaessa haastaminenkin sujuu jouhevasti. Nautin erityisesti ideoiden pallottelusta yhdessä, tarvitsen kaltaisesi, onneksi olet tässä!”
– Päivi

“Annikan sydämellä on aina asiakas. Hän on lämmin asiantuntija. Kun puhut hänelle, tunnet sen, kuinka hän kuuntelee.”
– Teemu

”Annikassa yhdistyvät tiukka asia osaaminen johtamisesta yhdistettynä humaaniin ihmiskuvaan. Hän pystyy sovittamaan työskennellessään luontevasti liiketoiminnan ja henkilöstön tarpeet saumattomaksi prosessiksi. Työtoverina hän on hyvin tarkkanäköinen ja kannustava ja asiakkaat saavat aina enemmän kuin ovat odottaneet.”
– Essi

”Tyttömäisen ulkomuodon takaa paljastuu raudanluja ammattijohtaja, joka hienolla tavalla liittää siihen ihmisyyden. Annikalla on laaja-alainen kyky kuljettaa näitä kahta rinnakkain ja luoda siitä kokonaisuus, joka tukee sekä ihmisen, että bisneksen kasvua. Hänellä on terävä havainnointikyky ja monipuolisen kokemuksen tuoma varmuus asiakaslähtöisyyden varmistamiseksi ja monipuolisen kehityksen eteenpäin viemiseksi.”
– Kaija

annika.vilkki@systemsenlightenment.com

044 711 1403

Kuvassa Annika hymyilee

Experiencing Systems Enlightenment

Kokeile: Aloita tehokkaalla workshopilla systeemisen ymmärryksen ytimeen