Meidän tarinamme

Tarina systeemisen ymmärryksen pioneereista

Dr. Jani Roman

CEO, Systems Enlightenment Oy:n perustaja ja systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa

Missiomme:

Autamme organisaatioita palvelemaan paremmin ihmisiä ja elämää

Miksi elämä on tässä mukana?

Koska olemme osa suurempaa ekosysteemiä. Tämä planeetta on yksi kokonaisuus. Tämä elämä on yksi kokonaisuus ja samasta lähteestä. Me olemme elämä.

Arvomme ovat:

Elämän palveluksessa

Kehitän jatkuvasti tietoisuuttani tunteistani, sisäisistä impulsseistani ja tarpeistani. Olen avoin kuulemaan ja näkemään ympäristössäni olevien tarpeita ja kokemuksia. Pidän muut yhteisööni kuuluvat ajan tasalla toimistani ja seuraan muiden toimia, jotta voimme synkronoitua. Annan luovan energian kulkea lävitseni ja tuottaa näihin tarpeisiin vastaavia ratkaisuja. Palvelen elämää.

Täydellä sydämellä

Toimin välittämisestä, arvostuksesta ja myötätunnosta niin itseäni kuin muitakin kohtaan. Teen sen mitä teen nauttien tästä mahdollisuudesta luoda jotain kaunista ja hyvää. Ilmaisen totuuteni ja tuen muita tekemään samaa. Teen toimeni huolella ja keskittyen.

Rohkeasti

Hyödynnän jokaisen tilanteen oppiakseni lisää, koska haluan antaa parhaan panokseni elämälle. Järjestän systemaattista harjoitusta itselleni ja muille kehittyäksemme ja kasvaaksemme. Nautin ja jaan keskeneräisyydestäni, sillä se antaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Esimerkiksi Elämän palveluksessa perustelee meille miksi tutkimukseen perustaminen on tärkeätä: se on osa kasvuamme ja kehitystämme. Haluamme antaa parastamme.

Ihmiset systeemisen ymmärryksen takana:

Dr. Jani Roman

Systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa

Kuvassa Annika hymyilee

Annika Vilkki

Ihmisiin sitoutunut muutosjohtaja ja työnohjaaja

Päivi

Päivi Hietanen

Kokenut johtaja ja työyhteisöjen valmentaja

Teemu Tuuli business casual

Teemu Tuuli

Diplomi-insinöörijohtajasta ihmisen ymmärtäjäksi

Essi Aulanko

Valmentaja

Kaija Solana

Valmentaja