Meistä

Ihmiset, arvomme ja missiomme

Systems Enlightenment Oy on johtamisen, vuorovaikutuksen ja kasvun kulttuurin kehittäjä, joka on omien oppiensa laboratorio

 

Maailma on systeeminen. Organisaatiot elävät vuorovaikutuksessa. Organisaatio itsessään on myös systeemi, jossa ihmiset toimivat. Visiomme on olla paras kumppani kasvun kulttuurin rakentamiseen. Yrityksemme on nuori, mutta olemme saaneet jo paljon palautetta asiakkailtamme: elämme visiotamme todeksi. Ytimemme on syntynyt kokeneiden ihmisten yhteiseen pöytään tuomasta monialaisesta kokemuksesta, osaamisesta ja tutkimuksesta. Haluamme luoda tilan, jossa kasvu on mahdollista – niin asiakkaillamme kuin omassa yhteisössämme.

Olemme kasvava yhteisö. Uteliaana ja ilolla haastamme itsemme päivittäin, jotta voimme kasvaa ja tukea asiakkaitamme yhä inspiroivammin. Ota yhteyttä Janiin tai Päiviin, kun haluat tutustua tarkemmin toimintaamme.  


Ihmiset systeemisen ymmärryksen takana:

Dr. Jani Roman

Systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa

Päivi

Päivi Hietanen

Kokenut johtaja ja työyhteisöjen valmentaja

Essi Aulanko

Valmentaja

Teemu Tuuli business casual

Teemu Tuuli

Diplomi-insinöörijohtajasta ihmisen ymmärtäjäksi

Arvomme ovat:

Elämän palveluksessa

Kehitän jatkuvasti tietoisuuttani tunteistani, sisäisistä impulsseistani ja tarpeistani. Olen avoin kuulemaan ja näkemään ympäristössäni olevien tarpeita ja kokemuksia. Pidän muut yhteisööni kuuluvat ajan tasalla toimistani ja seuraan muiden toimia, jotta voimme synkronoitua. Annan luovan energian kulkea lävitseni ja tuottaa näihin tarpeisiin vastaavia ratkaisuja. Palvelen elämää.

Täydellä sydämellä

Toimin välittämisestä, arvostuksesta ja myötätunnosta niin itseäni kuin muitakin kohtaan. Teen sen mitä teen nauttien tästä mahdollisuudesta luoda jotain kaunista ja hyvää. Ilmaisen totuuteni ja tuen muita tekemään samaa. Teen toimeni huolella ja keskittyen.

Rohkeasti

Hyödynnän jokaisen tilanteen oppiakseni lisää, koska haluan antaa parhaan panokseni elämälle. Järjestän systemaattista harjoitusta itselleni ja muille kehittyäksemme ja kasvaaksemme. Nautin ja jaan keskeneräisyydestäni, sillä se antaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Esimerkiksi Elämän palveluksessa perustelee meille miksi tutkimukseen perustaminen on tärkeätä: se on osa kasvuamme ja kehitystämme. Haluamme antaa parastamme.

Missiomme:

Autamme organisaatioita palvelemaan paremmin ihmisiä ja elämää

Miksi elämä on tässä mukana?

Koska olemme osa suurempaa ekosysteemiä. Tämä planeetta on yksi kokonaisuus. Tämä elämä on yksi kokonaisuus ja samasta lähteestä. Me olemme elämä.