ENLIGHTENED

Näkymätön näkyväksi -työpaja

Systeeminen työpaja johtajille videotapaamisena
16.9. klo 9-12

Organisaatio menestyy ihmistensä myötä. Mutta mikä todellisuudessa ohjaa ihmisiä? Teemme aamupäivän aikana näkymättömät dynamiikat näkyviksi ja opit, miten voit vaikuttaa tehokkaammin organisaatiosi ihmisten onnistumiseen.

Systeeminen konstellaatio on vallankumouksellinen menetelmä, jonka avulla pääsemme sille tasolle, jossa todelliset muutokset tapahtuvat. Saat työpajassa kokea omakohtaisesti, miten organisaatiosi toimii systeeminä. Kuulet myös, miten ihmisten kehitystasot vaikuttavat organisaation onnistumiseen ja miten voit tukea organisaatiosi ihmisten kehitystä.

Työpajan vetää TkT (työpsykologia) Jani Roman, joka on systeemisen konstellaation pioneereja ja tehnyt uraauurtavaa tutkimustyötä menetelmän soveltamisesta johtamisen ja organisaatiokulttuurin kehittämiseksi.

Mitä saat työpajasta? 

  • Hahmotat organisaatiosi toiminnan systeeminä – ja oman roolisi ja vaikutuksesi siinä. 
  • Ymmärrät enemmän siitä, millaisia dynamiikkoja organisaatioissa vaikuttaa näkymättömästi, ja miten niitä voidaan kehittää. 
  • Opit, miten ihmisten kehitystaso vaikuttaa organisaation suorituskykyyn ja miten tukea ihmisten kehitystä, ja miten systeeminen konstellaatio auttaa tässä merkittävästi. 

Työpaja on vuorovaikutteinen. 

Työpaja toteutetaan Zoom-yhteydellä eli etänä ja koronaturvallisesti.

Aika: 16.9.2020 klo 9-12
Hinta: 450 euroa + alv.
Tarkoitettu: Johtajille ja esimiehille.

Ilmoittaudu: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=l_nFqu6MH0yC9cpGmkxw_WrE6hIBUttGjpTr7PcW3ApUNkdQN0gyMjdJQUc2VVRNNlBSQkg2MjNESSQlQCN0PWcu

Kokeile meitä!

Aloitetaanko workshopilla systeemisen ymmärryksen ytimeen?